Afrikanska Kompaniet

"I never knew of a morning in Africa when I woke up that I was not happy"

-Ernest Hemingway

Om os

Afrikanska Kompaniet er skabt til jægeren, eventyreren og drømmeren. Udover vores egen produktlinje tilbyder vi en samling af produkter og services fra producenter, der fokuserer på eventyr og jagt i Afrika.

At være aktiv som leverandør af udstyr indenfor jagt & eventyr, handler ikke kun om at tilbyde det bedste udstyr. Jagt og rejser til fremmede lande og kontinenter handler lige så meget om at nyde planlægning, forberedelse, forventninger og opfyldelse af drømme. Afrika byder på oplevelser, der skaber minder for livet. Gennem vores sortiment giver vi mulighed for at nyde dit eventyr både før, efter og under jagten.

Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder produkter, der tilbyder den bedste kvalitet og kundeoplevelse i vores segment. Forretningen afspejler vores fælles interesse for at rejse, opleve og jage over hele verden og er gennemsyret af en hang til eventyr i Afrikas fantastiske natur, kultur og dyreliv.

Pleje og materialer

Afrikanska Kompaniets produkter er håndlavede i Italien med premium kvalitetslæder. Læder er et naturligt materiale, og der kan nogle gange være tekstur- eller skyggevariationer i overfladen. Eventuelle fejl og årer er en bekræftelse af læderets naturlighed. Disse er naturlige egenskaber og repræsentative for læderets unikke, individuelle skønhed og bevis på dets ægte oprindelse. Tid og brug vil give materialet en smuk patina.

Der kan forekomme farveforskelle, da hver hud har en tendens til at absorbere farve forskelligt. Hvis produktet bliver vådt af regn eller sne, så lad det tørre i stuetemperatur og IKKE på en varmekilde. Eventuelle synlige regnpletter kan normalt (men ikke altid) fjernes ved hjælp af en blød børste uld/bomuldsklud.

på jagt i Namibia

Oplev det vilde Afrika, jagt på endeløse vidder og høje bjerge. Jagt i Namibia.

Vi tilbyder dig en mulighed for at jage i Khomas-regionen i Nambia, hvor vi samarbejder med den professionelle jæger Philip Hennings og hans familie. Henningerne jager et område på over 170.000 hektar - en af ​​de største koncessioner i Namibia. Tilgængeligheden af ​​vildt i området er rigtig god - her jager du Kudu oppe i bjergene og Leopard i den stjerneklare nat.

Du bor komfortabelt på hovedlejren i nybyggede huse i kolonistil. Området nås bekvemt inden for 2 timer fra Windhoek Hosea Kutako lufthavn med en af ​​holdets Land Cruisere.

Kontakt os for at høre mere om jagt i Namibia. Vi hjælper dig med at planlægge din jagtrejse.

Er du forhandler? Kontakt os på info@afrikskakompaniet.se hvis du vil se vores våbentasker og udstyr i din butik.