Jagt i Namibia

Oplev det vilde Afrika, jagt på endeløse vidder og høje bjerge. Jagt i Namibia. Vi tilbyder dig en mulighed for at jage i Khomas-regionen i Nambia, hvor vi samarbejder med den professionelle jæger Philip Hennings og hans familie. Hennings-familiens jagt koncession er over 170.000 hektar og er en af ​​de største koncessionerne i Namibia. Tilgængeligheden af ​​vildt i området er meget god - her jager du Kudu oppe i bjergene og leopard i den stjerneklare nat. Du bor komfortabelt på hovedlejren i nybyggede huse i kolonistil. Campen nås bekvemt fra Windhoek Hosea Kutako lufthavn med en af ​​holdets Land Cruisere. Kontakt os for at høre mere om jagt i Namibia. Vi hjælper dig med at planlægge din jagtrejse til Namibia.

Afrikanska Kompaniet (varemærket)

Afrikanska Kompaniet er skabt til jægeren, eventyreren og drømmeren. Udover vores egen produktlinje tilbyder vi en samling af produkter og services fra producenter, der fokuserer på eventyr og jagt i Afrika.

At være aktiv som varemærke indenfor jagt handler ikke kun om at tilbyde det bedste udstyr og gadgets. Jagt og rejser til fremmede lande og kontinenter handler lige så meget om at nyde planlægning, at opleve nye kulturer, endeløse vildmarker og skabe minder for livet.

Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder produkter, der tilbyder den bedste kvalitet og kundeoplevelse i vores segment. Forretningen afspejler vores fælles interesse for at rejse, opleve og jage over hele verden og er gennemsyret af en forkærlighed til eventyr i Afrikas fantastiske natur, kultur og dyreliv.

Pleje og materialer

Afrikanska Kompaniets produkter er håndlavede i Italien med premium kvalitetslæder. Læder er et naturligt materiale, og der kan nogle gange være tekstur- eller skyggevariationer i overfladen. Eventuelle fejl og årer er en bekræftelse af læderets naturlighed. Disse er naturlige egenskaber og repræsentative for læderets unikke, individuelle skønhed og bevis på dets ægte oprindelse. Tid og brug vil give materialet en smuk patina.

Der kan forekomme farveforskelle, da hver hud har en tendens til at absorbere farve forskelligt. Hvis produktet bliver vådt af regn eller sne, så lad det tørre i stuetemperatur og IKKE på en varmekilde. Eventuelle synlige regnpletter kan normalt (men ikke altid) fjernes ved hjælp af en blød børste uld/bomuldsklud.

Jagt i Afrika

Gjorde en ultrices lectus. I tincidunt, lacus rutrum pulvinar facilisis, urna leo lacinia massa, ac dignissim nibh massa non ante. Klasse aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris blandet libero eu ullamcorper eleifend.

Suspendisse a condimentum libero. Cras ac metus blandit, finibus nunc sed, finibus risus. Sed dignissim massa og nisl volutpat tempus. Maecenas mattis odio i orci facilisis rutrum. Nulla facilisi. Pellentesque indbygger morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.