Købsbetingelser

Afrikanska Kompaniet AB, Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Sverige


- Vi sender altid en ordrebekræftelse med pris, fragtomkostninger og
forventet leveringstid
- Vi sender lagervarer inden for 7 arbejdsdage
- Fragt i Danmark: 89 DKK

Vi sender til alle EU-lande til din hoveddør med UPS. Kontakt os venligst for detaljer om omkostninger. Alle ordrer kræver fuld forudbetaling inden forsendelse.

Vores produkter og priser
Alle priser i butikken, på hjemmesiden og i annoncer er i DKK og inklusive moms (25%). Vi forbeholder os ret til eventuelle unøjagtigheder, der måtte findes i både tekst og pris. Skulle der blive opdaget en fejl, vil vi være meget taknemmelige for information fra dig om dette. For at handle hos os skal du være over 18 år. Når du afgiver en ordre i vores netbutik, accepterer du samtidig vores købsbetingelser. Produktet forbliver sælgers ejendom, indtil det er betalt fuldt ud.


Ønsker du at bestille et produkt i større mængder, fx som firmagaver, så kontakt os venligst for et tilbud. Mail til: info@afrikskankompaniet.se

Vi bruger Shopify og Klarna som leverandører af vores kasse. Det betyder, at vi kan dele dine personlige data såsom kontaktoplysninger og ordreoplysninger med Shopify og Klarna, når kassen er indlæst, så de kan håndtere dit køb. Dine personlige data, der deles, behandles i henhold til Shopifys og Klarnas egen databeskyttelsespolitik.

Kommuner, regeringer og andre organisationer skal muligvis kontakte os for at få ordren håndteret og faktureret direkte af Afrikanska Kompaniet AB. Send en mail til info@frikanskakompaniet.se


Leverings- og fragtbetingelser
Vi pakker og sender normalt varerne til dig inden for 7 hverdage.

Ikke-udløste forsendelser opkræves et returgebyr på DKK 149.

Pakken ankommer normalt inden for 3-5 dage til dit leveringssted, efter at den er blevet send fra os.

SMS-besked: Samme dag som pakken ankommer til dit udleveringssted, får du tilsendt en SMS med en firecifret kode, som du bruger (sammen med ben) til at hente din pakke.

Pakker, der ikke er blevet afhentet fra pakkeshop/udleveringssted:
Hvis din pakke er blevet returneret til os, kan du kontakte os for en ny levering. Du skal så betale ny fragt for din forsendelse. For ikke afhentede pakker, der er returneret til os, og hvor kunden har fortrudt købet, opkræves et returgebyr på DKK 149.

Fortrydelsesret og reklamationer
Afrikanska Kompaniet AB følger anbefalingerne fra det generelle klagenævn.

Fortrydelsesret
Hvis du fortryder købet og ønsker at returnere eller bytte varen, tilbyder vi 14 dages åbent køb for ubrugte varer med ubrudt emballage. Du som kunde er ansvarlig for returfragten til os. Ønsker du at bytte varen til noget andet, dækker vi fragten tilbage til dig.

Returadressen er:

GIMP AB, Til: Afrikanska Kompaniet AB, Vindkraftsvägen 6, 135 70 Stockholm

Klager
Hvis en vare er defekt eller beskadiget under transport, skal du kontakte os, så snart fejlen er opdaget. Skriv en mail til info@afrikskankompaniet.se og angiv fejlen og du vil modtage hjælp med returnering og fortrydelse af købet. Angiv det pågældende produkt og beskriv problemet. Afrikanska Kompaniet er ansvarlig for returfragten, og vi erstatter dig med en ny vare eller refunderer dine penge. Når returneringen sendes til os, skal kundenummer og ordre-/fakturanummer fremgå af forsendelsen. Vi refunderer penge for returnering og godkendte reklamationer inden for 14 dage.